Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hotel Transylvania Animasyon Filmi Konusu

Hotel Transylvania Animasyon Filmi Konusu

 

ABD, 2012 yapımı, 1 saat 31 dakikalık, aminasyon, komedi 3D, vizyon tarihi 26 Ekim 2012 olan filmdir. Hotel Transylvania animasyon filmi konusu herşey normal ve yolunda gidereken enteresan misafirler için Transylvania adlı bir otel işleten Drakulanın 118 yaşındaki küçük kızı Mavis’e Jonathan isimli 21 yaşında normal bir genci kızından uzaklaştırmak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu esnada Dracula bir yandan genç kızı Mavis’in doğumgünün organize etmek için uğaraşıyor ve birsürü enteresena ve garip misafiri hotele davet ediyor. Davetliler arasında Kurtadam ve eşi, Frankenstein ve eşi, Görünmez adam ve Mumyada var.

 

Hotel Transylvania Animasyon Filmi Fragmanı İzle


 
 

Hotel Transylvania animasyon filmi yönetmen koltuğunda Genndy Tartakovsky oturuyor.  Filmin hikayesi Todd Durham, Daniel Hageman, Kevin Hageman ve yönetmen Genndy Tartakovsky tarafından yazılmış senaryo ise Peter Baynham, Robert Smigel tarafından yazılmış. Hotel Transylvania animasyon filmi seslendirmesi ünlü oyuncular Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Jon Lovitz, Cee Lo Green, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade tarafından yapılmış. Hotel Transylvania animasyon filmi için 100 milyon dolar bütçe harcandı.  Hotel Transylvania animasyon filmi ilk gösterimi 8 Eylül 2012 tarihide Toronto Film Festivalinde gerçekleşecek. Film ABD’de 28 Eylül 2012 vizyona girecek, Hotel Transylvania animasyon filmi vizyon tarihi 26 Ekim 2012’dir.

 

Hotel Transylvania filmi konusu, Hotel Transylvania filminin konusu, Hotel Transylvania konusu, Hotel Transylvania filmi konusu ne, Hotel Transylvania Filmi Konusu nedir, Hotel Transylvania Filminin Konusu nedir, Hotel Transylvania film konusu, Hotel Transylvania film Konusu ne, Hotel Transylvania filmi konusu, Hotel Transylvania filmi, Hotel Transylvania animasyon filmi konusu, Hotel Transylvania animasyon filmi konusu, Hotel Transylvania animasyon filminin konusu, Hotel Transylvania animasyon film konusu.

Hiç yorum yok: