Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Elena Filmi Konusu

Elena Filmi Konusu


2011, Rus yapımı, 109 dakikalık, dram tarzından, ülkemizde 31 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Elena filmi konusu hemşire Elena’nın ailesi ve özellikle oğlu için yapmak zorunda kaldığı fedakarlıklara dayanıyor. Elena sonradan evlendiği yaşlı ve zengin Vladimir’in kalp krizi geçirmesi sonucunda yazdığı vasiyetinde yer almaması nedeniyle oğlu ve Vladimir arasında tercih yapmak zorunda kalıyor.


Elena Filmi Fragmanı İzle


Elena (Елена) filmi yönetmeni Andrey Zvyagintsev, senaristi Oleg Negin, başlıca oyuncuları Nadezhda Markina, Elena Lyadova, Andrey Smirnov, Alexey Rozin’dir. Filmin ilk gösterimi 21 May 2011 Cannes Film festivalinde yapıldı ve 29 Eylül 2011 tarihinde Rusya’da gösterime girdi. Elena filmi 2011 Cannes Film Festivalide Un Certain Regard bölümünde Jüri Özel Ödülü'nü kazanmıştır. Filmin orijinal dili Rusçadır.

Hiç yorum yok: