Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Cesur (Brave) Animasyon Filmi

Cesur (Brave) Animasyon Filmi

2012, ABD yapımı, 93 dakikalık, animasyon, fantastik macera tarzında ülkemizde 7 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Cesur (Brave) animasyon filminde Merida İskoç Klan DunBroch Kralı Fergus ve Kraliçe Elinor’un küçük kızıdır. Merida’ya babası Kral Fergus doğum gününde bir yay hediye eder. Merida bu yay ile çalışarak mükemmel bir okçu olur. Ayrıca kendi hayat yolunu kendisi çizmek ister ve bir dizi maceraya atılır. Cesur (Brave) animasyon filmi Seattle Uluslararası Film Festivali’nde 10 Haziran 2012 tarihinde gösterildi ve 22 Haziran 2012 tarihinde ABD’de gösterime girdi.

Cesur (Brave)




Cesur (Brave) animasyon filmi yönetmenleri Mark Andrews, Brenda Chapman, senaristleri Mark Andrews, Steve Purcell, Brenda Chapman, Irene Mecchi, başlıca oyuncuları Kelly Macdonald (Merida), Julie Walters (The Witch), Billy Connolly (Kral Fergus), Emma Thompson (Kraliçe Elinor), Kevin McKidd (Lord MacGuffin), Craig Ferguson (Lord Macintosh), Robbie Coltrane (Lord Dingwall)’dir. Cesur (Brave) animasyon filmi Brenda Chapman’ın hikayesine dayanarak uyarlanmıştır. Çekimleri için 185 milyon dolar bütçe harcanan Cesur Brave animasyon filmi vizyona girdiği günden itibaren 350 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.     

  

Cesur (Brave) oyunu 19 Haziran 2012 tarihinde bilgisayar, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, ve Nintendo DS için çıkmıştır. Ayrıca cep telefonları için (iOS ve Android) “Temple Run: Brave” için bir oyunda 14 Haziran’da piyasaya sürülmüştür.



Cesur (Brave) animasyon filmi 6 Kasım 2012 tarihinden itibaren  Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD olarak piyasada olacak ve dijital olarak indirilebilecektir.


cesur (brave) izle, cesur izle, brave izle, cesur animasyon filmi izle, brave animasyon filmi izle, cesur filmi izle, brave filmi izle, cesur animasyon izle, brave animasyon izle, cesur (brave) film izle, cesur (brave) animasyon filmi izle

Hiç yorum yok: