Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) Animasyon Film

Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) Animasyon Film

 

2012, ABD,  Güney Kore ortak yapımı, komedi, macera, 3 boyutlu animasyon tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde gösterime girecek olan animasyon filmdir. Annem Bir Dinazor (Dino Mom 3D) filmi 65 milyon yıl öncesine giden üç küçük çocuğun dinazorlar çağında yaşadığı komik ve macera dolu hikayeyi anlatıyor.

 

Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) Animasyon Filmi


 

Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) animasyon filmi yönetmenleri Yoon-suk Choi, John Kafka, senaristleri Jae Woo Park, Zachary Rosenblatt, Adam Beechen, James Greco, başlıca oyuncuları Rob Schneider, Jane Lynch, Tara Strong, Pamela Adlon, Melanie Griffith’dır. Annem Bir Dinozor Dino Mom (3D) animasyon film ABD’de 7 Aralık 2012 tarihinde vizyona girecektir.

 

Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) film izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmini izle, Annem Bir Dinozor filmi izle, Annem Bir Dinozor film izle, Annem Bir Dinozor izle, Dino Mom 3D izle, Dino Mom 3D filmi izle, Dino Mom 3D film izle, 2012 Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) animasyon filmi izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) animasyon filmini izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) animasyon izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) 2012 izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi izle, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi konusu, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi konusu nedir, Annem Bir Dinozor (Dino Mom 3D) filmi konusu ne, dino mom 2010, dino mom fragman, dino mom filmi izle, dino mom direk izle, dino mom bedava izle, dino mom filmini izle, dino moms, dino mom indir

Hiç yorum yok: