Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Animasyon Filmi


Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Animasyon Filmi


2011, ABD yapımı, 87 dakikalık, macera, komedi, müzikal, dans ve animasyon tarzındaki ülkemizde 16 Aralık 2011 tarihinde vizyona giren animasyon filmdir. Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası animasyon filmi konusu Alvin ve sincap arkadaşlarının dev bir tur gemisi ile denizde yolculuğa çıkması ve sonrasında ıssız bir adada yaşadıkları maceralar anlatılıyor.


Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası Animasyon Filmi



Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası animasyon filmi yönetmeni Mike Mitchell, senaristleri Janice Karman, Glenn Berger, Jonathan Aibel, müzikleri Aaron Ellis, Mike Schmidt ve oyuncuları Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Christina Applegate, Anna Faris, Amy Poehler’dir. Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası animasyon filmi 80 milyon dolar bütçe ile çekilmiş ve 350 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.  

Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası izle, Alvin ve Sincaplar 3 izle, Alvin ve Sincaplar Eğlence Adası izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası konusu, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası filmi izle, Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası animasyon filmi izle

Hiç yorum yok: