Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Ölüm Uykusu Filmi Konusu

Ölüm Uykusu Filmi Konusu

2011 İspanya yapımı 102 dakikalık korku, gerilim tarzındaki film ülkemizde 20 Temmuz 2012 tarihinde gösterime girdi. Ölüm Uykusu  (Mientras Duermes, Sleep Tight) filminin yönetmeni Jaume Balagueró, senaristi Alberto Marini, müziklerini Lucas Vidal hazırlamış. Filmin Oyuncuları Luis Tosar, Marta Etura, Carlos Lasarte, Tony Corvillo, Amparo Fernández, Iris Almeida, Ricard Sadurní, Rubén Ametllé, Petra Martínez, Alberto San Juan, Pep Tosar’dır.

 

Ölüm uykusu filminde Cesar isimli apartman görevlisinin apartmanda oturan Clara isimli genç kızın evinde çeşitli korku verici düzenekler hazırlayarak onun hayatını altüst etmesi konu ediliyor. Cesar bunları yaparken kendi yaşamış olduğu mutsuzluğu, her zaman çok mutlu ve sempatik tavırlar içinde olan Clara’ya bulaştırarak kendini tatmin etmeye çalışıyor. Mutsuzluğu insan hayatına etkileri ve bulaşıcılığı hakkında    



Ölüm Uykusu Filmi Fragmanı

Hiç yorum yok: