Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Looper Filmi Konusu

Looper Filmi Konusu



Looper filmi konusu gelecek zamandaki mafya ve zamanda yolculuk üzerine bir dizi macera ve aksiyon içeriyor. Yıl 2077 zamanda yolculuk olayı artık gerçek ve bu olay yasadışı bir şekilde çeşitli insanlar tarafından kullanılabiliyor. Zamanda yolculuk makinesini elinde bulunduran insanlar kurtulmak istedikleri kişileri zamanda yolculuğa çıkartıyor ve 30 yıl önceye yani 2047 yılına gönderiyorlar. Gönderdikleri kişiler Looper adı verilen bir grup profesyonel katil tarafından kurşuna diziliyor ve sonrada yakılarak yok ediliyor. 2047 yılında profesyonel katillerden biriside 25 yaşında mükemmel bir hayat süren ve bu işten iyi para kazanan Joseph Simmons (Joseph Gordon-Levitt),  bir gün öldürülmesi için gönderilen 55 yaşında, yaşlı Joseph Simmons (Bruce Willis) “yani kendisini” elinden kaçırıyor ve onu yakalamak için bir dizi aksiyon ortaya çıkıyor. Looper filminde genç Simmons hiç farkında olmadan yaşlı halini öldürmek için zorlu bir mücadeleye giriyor.   

Looper Filmi Fragmanı



Looper filmi 2012 yılı Amerikan yapımı, 118 dakikalık, aksiyon tarzında Amerika’da 28 Eylülde, Türkiye’de ise 12 Ekim 2012 tarihinde sinemalarda olacak. Filmin yönetmen ve senaristi Amerikalı bilim kurgu filmi yönetmeni Rian Johnson, oyuncuları ise Bruce Willis (55 yaşındaki Joseph Simmons), Joseph Gordon-Levitt  (25 yaşındaki Joseph Simmons), Emily Blunt (Sara), Paul Dano (Seth), Xu Qing, Noah Segan (Blue), Jeff Daniels (Jack Mitchell), Piper Perabo (Suzie), Garret Dillahunt (Jesse)’dir. Looper filmi 60 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilmiştir.

Hiç yorum yok: