Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kayıp Filmi Konusu

Kayıp Filmi Konusu


2012, ABD yapımı, 94 dakikalık, gerilim ve dram tarzındaki film ülkemizde 27 Temmuz 2012 tarihinde vizyona girdi. Kayıp (Gone) filmi konusu Portland’da beraber yaşayan Jill Conway (Amanda Seyfried) ve Molly Conway (Emily Wickersham) kardeşlerin bir seri katil ile yaşadıkları gerilim dolu dakikalar anlatılıyor. Hikaye Jill’in bir seri katil tarafından kaçırılıp orman içerisindeki bir çukura kapatılması ile başlıyor. Jill kendisini öldürmek için geri dönen seri katili daha önce çukurda öldürdüğü insanlardan kalma bir kemik parçası ile yaralıyor ve kaçmayı başarıyor. Polise gidip olayı anlatıyor ama polisler Jill’in anlattığı hikayeye inanmıyorlar ve bu olayları beyninde kurguladığına inanıyorlar. Bir yıl sonra seri katil bu defa kardeşi Molly’i kaçırıyor ve filmde Jill kız kardeşini kurtarmak için hem polisleri inandırmak hem de seri katille mücadele etmek zorunda kalıyor.


Kayıp Filmi Fragmanı



Kayıp (Gone) filmi yönetmeni ve senaristi Allison Burnett, oyuncuları ise Amanda Seyfried, Emily Wickersham, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter, Wes Bentley, Sebastian Stan, Katherine Moennig’dir. Film şubat 2012 tarihinde gösterime girdiği günden beri 16 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Hiç yorum yok: