Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

İncir Reçeli Filmi Konusu

İncir Reçeli Filmi Konusu


2010 Türk yapımı, romantik drama tarzında, 95 dakikalık, 11 Şubat 2012 tarihinde vizyona giren filmdir. İncir reçeli filmi konusu TV programlarına parodiler yazan Metin (Halil Sezai Paracıkoğlu) ve  aykırı ve bir o kadar gizemli Duygu (Melike Güner) arasında tesadüfen başlayan ve vazgeçilmez bir tutkuya dönüşen aşk
ve sonrasında yaşanan dramatik ama bir o kadarda romantik anlar anlatılıyor. İncir Reçeli filminde Metin’in hayatına gizemli bir şekilde giren Duygu aynı şekilde bir gün çekip gidiyor. Metin Duygu’nun peşine düşüyor ve onu zorda olsa buluyor. Ancak hiçbir şey tahmin ettiği gibi çıkmıyor. Filmde çağımızın en önemli ve öldürücü hastalıklarından bir tanesi çok vurucu bir hikaye eşliğinde izleyiciye fark ettiriliyor. Duygusal ve romantik film sevenler için hayatlarında en az bir kere izlemeleri gereken bir film İncir Reçeli, tavsiye olunur.

İncir Reçeli Filmi Fragmanı



İncir Reçeli filmi yönetmeni ve senaristi Aytaç Ağırlar, oyuncuları Melike Güner, Halil Sezai Paracıkoğlu, Sinan Çalışkanoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Yalçın şeref Ağırlar, Selim Akgül, Evan Stone, Barbara Lourens’dir. Filmin müzikleri Engin Bayrak, Cem Adrian, Halil Sezai Paracıkoğlu tarafından hazırlanmış. Filimde özellikle Halil Sezai’nin hem rol hem de müzik performansı  muhteşem.

Hiç yorum yok: