Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Gangster Squad Filmi Konusu

Gangster Squad Filmi Konusu

Gangster Squad filminin konusu 1940 ve 50’li yıllarda Los Angeles Polis Departmanının doğu sahilinde Yahudi Mafyası ile mücadelesi, mafyayı Los Angeles’dan uzak tutmak için verilen mücadele anlatılıyor. Filmde Yahudi mafyasında yer alan (Meyer Harris) Mickey Cohen’in kişiliği, ilişkileri, hayatı, değerleri, gizli ve kural dışı davranışları işleniyor. Filimde polis memuru “John O’Mara” ve “Micky Cohen” arasındaki mücadele ön plana çıkıyor.

Film Times gazetesinin Gangster Takımının Hikayeleri adlı makalelerinden yola çıkılarak hazırlanmış bir senaryoya dayanıyor. Makaleler Paul Lieberman tarafından kaleme alınmış. Gangster Squad filmi 2012, ABD yapımı dram ve suç tarızında bir macera, filmin yönetmeni Ruben Fleischer, oyuncular Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Anthony Mackie, Holt Mccallany, Mireille Enos, Derek Graf, senaritsi Will Beall, yapımcıları ise Jon Silk, Dan Lin, Michael Tadross, Kevin McCormick’dir. Gangster Squad filmi ülkemizde 5 Ekim 2012 tarihinde gösterime girecek.

Hiç yorum yok: