Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Buz Devri 4 ve Jennifer Lopez izle

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor ve Jennifer Lopez izle



Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor filmi 29 Haziranda vizyona girdi ve şimdiden milyonlarca insan tarafından izlendi ve çok beğenildi. Aralarında Jennifer Lopez’inde bulunduğu ayrıca Seann William Scott, Kunal Nayyar ile Peter Dinklage’in starlarında yer aldığı ünlü bir grup tarafından seslendirilen animasyon küçük büyük herkese izlerken büyük keyif veriliyor.

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor animasyonunun dünyada 100 milyonlarca insan tarafından izlenileceği düşünüyor ve en başarılı animasyon film katagorisinde Buz Devri serisi ilk sıralarda yer alıyor. Steve Martino ile Mike Thurmeier in yönettiği Buz Devri 4’de Manny, Diego ve Sid derme çatma bir gemi yapıyor ve korsanlarla vahşi balıklarla dolu denizlerde bir dizi komik ve eğlenceli maceranın içerisine balıklama dalıyorlar. Buz Devri 4 ü mutlaka izlemelisiniz.

Hiç yorum yok: