Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Buz Devri 4 Seyret izle

Buz Devri 4 Seyret İzle




Buz Devri 4 Kıtalar ayrılıyor filmi 29 Haziranda vizyona girdi ve şimdiden milyonlarca insan tarafından izlendi ve çok beğenildi. Aralarında Jennifer Lopez’inde bulunduğu ayrıca Seann William Scott, Kunal Nayyar ile Peter Dinklage’in starlarında yer aldığı ünlü bir grup tarafından seslendirilen animasyon küçük büyük herkese izlerken büyük keyif veriliyor. Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor animasyonunun dünyada 100 milyonlarca insan tarafından izlenileceği düşünüyor ve en başarılı animasyon film katagorisinde Buz Devri serisi ilk sıralarda yer alıyor. Steve Martino ile Mike Thurmeier in yönettiği Buz Devri 4’de Manny, Diego ve Sid derme çatma bir gemi yapıyor ve korsanlarla vahşi balıklarla dolu denizlerde bir dizi komik ve eğlenceli maceranın içerisine balıklama dalıyorlar. Buz Devri 4 ü mutlaka izlemelisiniz.

Buz Devri 4 filminde yer alan ve çok beğenilen “We Are Family” biz bir aileyiz şarkısını Buz Devri 4 animasyonu kahramanları Manny, Diego ve Sid’den dinleyin. İzlemek için çok keyifli bir video kaçırmadan izleyin ve eşlik edin.

Buz Devri 4 ve diğer Buz Devri filmlerinin en sevimli kahramanı Sid’in muhteşem ve keyifli dansı, dansı denemek ve keyif almak isterseniz mutlaka videoyu izleyin. Buz Devri 4 ve diğer buz devri filmlerinde bir türlü sahip olmadığı palamudu peşinde delicesine koşan ve başına bir sürü acayip olay gelen, her seferinde bu kez tamam dediğimiz ve her seferinde başka maceralara koşan Scrat’ı birde bu klipten izleyin.

Buz Devri 4 Buz Devri serisinin 29 Haziran 2012 tarihinde vizyona giren son animasyon filmidir. Buz Devri 4’de Manny, Diego ve Sid bir fırtınaya yakalanıyor ve fırtınayla kendi yapmış oldukları gemi ile baş etmeye çalışıyorlar.

Hiç yorum yok: