Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Bu Gece Benimsin (You Instead) Filmi Konusu

Bu Gece Benimsin  (You Instead) Filmi Konusu



2011, İngiltere yapımı, 80 dakikalık, romantik komedi ve müzikal tarzında, ülkemizde 3 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Bu Gece Benimsin  (You Instead)  filmi konusu İskoçya Müzik Festivalinde geçiyor. Adam The Make rock grubunun solisti ve Morello ise Dirty Pink rock grubunun solisti olarak birbirleri ile kanlı bıçaklı bir görüntü çiziyor. Bu kedi köpek kavgası festival alanında da devam ediyor ve bir görevli Adam ve Morello’yu birbirine kelepçeleyip ortadan kayboluyor. Bir gün boyunca birbirlerine kelepçeli olarak kalmak zorunda kalan düşman çift bu şekilde bir gün geçiriyor ve konser veriyor. Tabi bu olaylar sırasında çok sayıda romantik ve komik olayda meydana geliyor. Bu Gece Benimsin filmi gençlik filmi ve rock müzik sevenler ve çeşni olarak da komedi olsun diyeler için birebir görünüyor.


Bu Gece Benimsin  (You Instead) Filmi Fragmanı



Bu Gece Benimsin  (You Instead) filmi ilk gösterimi 16 Eylül 2011 tarihinde İngilterede seyirci ile buluştu ve Şubat 2011 de Glasgow Film Festivali kaltıldı. Filmin yönetmeni  David Mackenzie senaristi ise Thomas Leveritt’dir. Bu Gece Benimsin  (You Instead) filmi başlıca oyuncuları Natalia Tena, Sophie Wu, Ruta Gedmintas, Luke Treadaway, Gavin Mitchell, Mathew Baynton, Kari Corbett, Al Green, Clare Kelly, Alastair Mackenzie’dir.

Hiç yorum yok: