Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Google Gözlük Bilgisayar Özellikleri izle

İnsanların internet bağımlılığını artıran ürünlerin mucidi Google, bilişim teknolojilerinde çığır açacak gözlük projesinde yol almaya devam ediyor.
Gözlük olarak takılabilen bilgisayarı geçen Nisan ayında tanıtan firma, ürünü satışa hazır hale getirmeye çok yaklaştı hatta bir fiyat bile belirledi.
En erken gelecek yıl satışına başlanacak olan gözlüğün fiyatını 1500 dolar olarak açıklayan Google yetkilileri, bu yeni teknolojinin zamanla daha da işlevsel hale getirileceğini belirtti.

Şimdiye kadar gözlük için başvuran kişilerin sayısı 6 bin civarında.

Google'ın kurucularından Sergey Brin, sihirli gözlükleri etkileyici bir biçimde tanıttı. Sıkıcı basın lansmanı ile yetinmeyen ekip, San Fransisco üzerinde canlı yayında uçaktan atladı. Paraşütçüler gözlükleri taktı, konferansa katılanlar ise tüm yolculuğu onların gözünden, Google gözlükleri sayesinde izledi.

Aynı paraşütçüler bisikletleriyle konferans salonuna hızlı bir giriş yaparak herkesi şaşırttı. Gözlükler hala gözlerindeydi. Gözlüklerin siparişi alınmaya başlandı. Gözlükler 2013 yılında sahiplerine ulaşacak.

Google, Poject Glass ile ilgili bir konunun özellikle altını çizdi: Gözlükler gerçek hayat ile olan bağı koparmayacak.

Google Gözlük Bilgisayar izle

Hiç yorum yok: